Menu

SEA (Search Engine Advertising) Jouw SEA specialist vind je bij APC

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de advertenties bovenaan in de zoekmachines zoals Google. Deze advertenties vallen onder SEA: Search Engine Advertising. Adverteren binnen zoekmachines kan met behulp van onder andere Google Ads. En laat dat net nu een expertise zijn van APC. Grote kans dat jij onze advertenties voor onze opdrachtgevers al voorbij hebt zien komen. Of iemand nu opzoek is naar een nieuwe kleur verf voor zijn woonkamer of een mooie occasion, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op dat moment zichtbaar is in de zoekresultaten.

Waarom SEA inzetten?

Waarom betalen voor SEA, als je ook organisch en ‘gratis’ gevonden kan worden in zoekmachines met behulp van SEO (zoekmachine optimalisatie)? In tegenstelling tot SEO, biedt SEA veel meer zekerheid. En waar je bij SEO vaak lang moet wachten op resultaat, is dat bij SEA wel anders. Met het juiste budget en de juiste targeting ben je verzekerd van een plek bovenaan de zoekresultaten en zie je direct zichtbaar resultaat. En daar houden wij van: resultaat!   

Bij SEA heb je meer controle over het gewenste resultaat. Zo bepaal je zelf wat je uitgeeft aan een campagne, je betaalt wanneer de gewenste resultaten zijn geboekt (klikken, weergaven, conversiepercentage) en je hebt een volledig inzicht in de prestaties van je campagnes. SEA is daarnaast ook zeer goed te combineren met SEO en Display Advertising. Zo kan niemand meer om jou product of dienst heen. Daar zorgen we (samen) voor.

De mogelijkheden met SEA

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van zoekmachine adverteren. Zo kun je kiezen voor Bing Ads voor het adverteren in de Bing zoekmachine van Microsoft. En natuurlijk kun je Google Ads gebruiken om te adverteren in de Google zoekmachine. Good to know: Google’s marktaandeel binnen de wereld van zoekmachines is zo’n 95% – wereldwijd!

Binnen Google is het ook mogelijk om te adverteren met producten door middel van Google Shopping Ads. Oh ja, vergeet ook niet dat YouTube een zoekmachine is waar dagelijks een miljard uur aan video bekeken wordt!

Google Ads

De mogelijkheden met SEA zijn vrijwel oneindig. Gelukkig hebben wij bij APC specialisten in dienst die jaren ervaring hebben op het gebied van Google Ads. En dat is te merken! Wij behalen hier enorm goede resultaten mee. En het behalen van goede resultaten doen wij graag; ook voor jou!

Meer over Google Ads (AdWords)

Google Shopping

Google Shopping is een onderdeel van SEA en kan een belangrijk deel uitmaken van je gehele e-commerce strategie. Of je nu gratis of betaald gebruik wilt maken van Google Shopping, wij helpen je graag op weg.

Meer over Google Shopping

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC