Menu

Onze aanpak Resultaat altijd centraal

Onze missie is altijd het realiseren van (online) groei: in omzet of in leads. Hoe pakken we dat aan?

1. Kick off
We maken samen de behoefte inzichtelijk. We schetsen kansen en uitdagingen en stellen samen een duidelijk doel vast. Op basis hiervan bepalen we de Online (marketing) strategie, het plan van aanpak en leggen we bijbehorende doelen vast.

2. Inzicht
Ons key performance team gaat aan de slag. Duikt in de beschikbare data, maakt zoveel mogelijk meetbaar en doet een nul-meting. De realtime dashboards worden ingericht en we stellen vast welke acties prioriteit hebben.

3. Actie!
De eerste stappen op weg naar groei zijn gezet; vanaf nu gaan we continu optimaliseren en bouwen. Van hands-on digital marketing tot aan het implementeren van E-Commerce of data oplossingen. Bij voorkeur op locatie. Zo houden we de lijnen kort en nemen we onze opdrachtgever mee in onze werkwijze. APC werkt via de scrum-methode: we stellen bij de start een “backlog” samen met de concrete activiteiten die leiden tot ons doel. Vervolgens wordt in “sprints” van 2 weken een deel van die “backlog” uitgevoerd, dit alles geprioriteerd op basis van bijdrage aan de doelstelling.

4. Succes
Performance vinden wij het allerbelangrijkst. Afgesproken doelen zullen daarom altijd meetbaar zijn en voor iedereen realtime inzichtelijk. Data en doelen zijn onze drijfveer en staan aan de basis van onze beslissingen. In maandelijkse performance meetings bespreken we met de opdrachtgever onze inzet en bepalen we de koers voor de maand erna. Steeds dat stapje extra naar structurele groei.

 

 

Ook aan de slag met een key performance team van APC?
Onze specialisten staan voor je klaar. Laat een bericht achter of bel: 0314 – 200 101.

Benieuwd? Deel jouw ambitie om te groeien

Vestiging APC