Menu

Onze aanpak Resultaat altijd centraal

Onze missie is altijd het realiseren van (online) groei: in omzet of in leads. Hoe pakken we dat aan?

1. Kick off
We maken samen de behoefte inzichtelijk. We signaleren groeikansen en uitdagingen en we stellen samen een duidelijk online doel vast. Op basis hiervan bepalen we de Online (Marketing) strategie en het plan van aanpak.

2. Inzicht
Ons team van specialisten gaat aan de slag. Duikt in de beschikbare data, maakt zoveel mogelijk meetbaar en doet een nul-meting. Onze realtime dashboards worden ingericht en we stellen vast welke acties prioriteit hebben.

3. Actie!
De eerste stappen op weg naar online groei zijn gezet; vanaf nu gaan we continu optimaliseren en bouwen. Van hands-on digital marketing tot aan het implementeren van E-Commerce of data oplossingen. Bij voorkeur bij jou op locatie. Zo houden we de lijnen kort en nemen we jou ook mee in onze werkwijze. APC werkt via de scrum-methode: we stellen bij de start een “backlog” samen met de concrete activiteiten die leiden tot ons doel. Vervolgens wordt in “sprints” van 2 weken een deel van die “backlog” uitgevoerd, en dat geprioriteerd op basis van bijdrage aan onze doelstelling.

4. Succes
Resultaat vinden wij het allerbelangrijkst. De afgesproken doelen zullen daarom altijd meetbaar zijn en voor iedereen inzichtelijk. Data en doelen zijn onze drijfveer en staan aan de basis van beslissingen die we nemen. In de maandelijkse performance meetings bespreken we met jou onze inzet en bepalen we de koers voor de maand erna. Steeds dat stapje extra naar structurele groei.

Ook aan de slag met APC? Onze specialisten staan voor je klaar. Bel 0314 – 200 101 voor een kennismaking of neem contact met ons op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC