Menu

Jeannette Franken Co-owner / Directeur

Welkom bij APC! Een korte kennismaking… Ik ben geboren in 1972 in Nijmegen, getrouwd met Frank, 3 bonuskinderen en zelfs een kleindochter. Mijn studie MarketingCommunicatie dateert nog uit de vorige eeuw en ik heb de opkomst van online vanaf het eerste uur meegemaakt. Toch blijft het in essentie draaien om dezelfde principes; jouw klant en hoe je die het beste bereikt met jouw unieke propositie. Gewerkt op een reclamebureau en bij de Rabobank. Vanaf 2005 full-time aan het ondernemen in online marketing (met als eigen specialisatie online advertising). Binnen 12,5 jaar van de keukentafel naar de boardroom, van 1 naar 200 medewerkers, met vestigingen in binnen- en buitenland.

Ondanks het succes was het werkplezier eraf in het laatste jaar; de afstand naar het team, de klanten en het vak waren voor mij te groot geworden. Mijn man en ik verkochten onze aandelen in 2018 en starten samen “Frank & Franken, ondernemers voor ondernemers”. Zo kwamen onder andere PowerKraut en APC uit Doetinchem op het pad, die wij overigens al kenden als mede Google Premium Partners. Nu samen met een topteam van specialisten werken voor een selecte groep opdrachtgevers aan mooie online performance projecten… alles is weer op z’n plek gevallen. Met mijn kennis, ervaring en enthousiasme wil ik zowel het team als de klanten laten groeien en bloeien.

  • 30 Jaar werkervaring waarvan 15 jaar mede-eigenaar van Tribal (‘s-Hertogenbosch)
  • “Een visie is een droom met een plan eronder”
  • A vida e boa

Het lijkt tegenstrijdig maar zelf ben ik nauwelijks online actief. Ik ga liever voor het persoonlijke contact. Dus wil je verder kennismaken als opdrachtgever, supplier of collega? Stuur me een bericht!

Connect via LinkedIn

Even kennismaken?

Neem contact op

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC