Menu

Marketplace Bol.com Bereik 11 miljoen potentiële klanten

Met de komst van marketplaces is het al lang niet meer nodig om je spullen (alleen) via een eigen webshop te verkopen. Met marketplaces kunnen zelfs de kleinste bedrijven direct beginnen met de verkoop van hun assortiment. Een van de bekendste en grootste marketplaces binnen Nederland is Bol.com. 

Sinds 2009 is het mogelijk om als externe verkoper je spullen te verkopen via Bol.com. En Bol is als Nederlandse marketplace de afgelopen jaren een groot succes gebleken; voor Bol.com én haar verkopers. In 2019 werd 47% van de 2,8 miljard euro in omzet gerealiseerd door externe verkopers.

Tegenwoordig is het ook niet meer nodig om een eigen webshop of eigen distributiekanalen te hebben. Niet gek dus dat steeds meer webshops ervoor kiezen om (alleen) via Bol te verkopen!

De voordelen van Bol.com op een rij:

  • Direct toegang tot 11 miljoen klanten in Nederland en België;
  • Geen (extra) opstartkosten;
  • Alleen betalen voor verkochte artikelen;
  • Ondersteuning en service in eigen taal.
Alle Bol.com voordelen en diensten

Start met verkopen op Bol.com

Starten met verkopen op Bol.com is vrij eenvoudig. Maar voordat je kunt beginnen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook je assortiment online zetten kan wat tijd in beslag nemen. Bij APC hebben wij de kennis in huis om snel en gemakkelijk te beginnen op Bol.com. We helpen je bij het creëren van je account en zetten je assortiment op de juiste manier op het platform.

Hiervoor maken wij gebruik van Channable. Met deze feed management tool kunnen wij snel en efficiënt je assortiment (automatisch) beheren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat bestellingen via Bol direct terug te vinden zijn in je CMS en krijg je een rapportage van alle relevante data.

Verkopen via Bol.com uitbesteden?

Nieuwsgierig geworden naar hoe snel jij kunt beginnen op Bol.com? Of ben je op zoek naar andere marketplace? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC