Menu

Marketplace Amazon Start met verkopen in heel Europa

Al geruime tijd kun je als Nederlander producten bestellen op Amazon, maar begin 2020 opende Amazon voor Nederland ook haar deuren in de vorm van Amazon.nl. Amazon is dus nu ook in Nederland officieel een marketplace en breidt hiermee haar dekking stevig uit. 

Anders dan bij Bol.com, waarbij je verkoopt aan de Nederlandse en Belgische markt, kun je als webshop bij Amazon in heel Europa verkopen. Amazon bereikt dit door middel van het zogeheten FBA: Fulfillment by Amazon. Dit betekent dat Amazon zorgt voor de verzending en afhandeling van alle goederen.

Volgens Amazon geeft 78-83% van alle verkopers die hiervan gebruik maken aan dat ze hun verkoopdoelen behalen, kunnen uitbreiden en de omzet zien verhogen. Niet zo gek, als je je bedenkt dat producten van verkopers die FBA gebruiken bovenaan in het productassortiment komt te staan. En dan zijn er nog een hoop andere voordelen bij het gebruik van FBA die ervoor zorgen dat je meer en sneller verkoopt op Amazon.

De voordelen van Amazon zijn onder andere:

  • Verkoop aan miljoenen Amazon-kopers;
  • Beheer vanuit één verkopersaccount;
  • Toegang tot besteloverzichten en ordergerelateerde feeds.
Alle Amazon voordelen en diensten

Word ook verkoper op Amazon

Duizenden Nederlandse ondernemers hebben zich al aangemeld bij Amazon. Ben jij de volgende? Verkopen op Amazon kan momenteel binnen 24 productcategorieën, dus de kans is groot dat jij daar tussen kan staan. Hoe dat precies moet, weten we als geen ander bij APC. Wij helpen je met de opstart en de verkoop van je goederen op Amazon Nederland. Weten hoe wij dat voor jouw onderneming kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op. 

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC