Menu

Mailchimp Wij bedenken, personaliseren en rapporteren jouw e-mail campagnes

Wil jij jouw e-mail marketing uitbesteden aan een organisatie wat samen met de klant strategisch te werk gaat? Dan kan APC mogelijk wat voor jou betekenen! Campagnes uitdenken, personaliseren en rapporteren met Mailchimp zijn activiteiten waar onze e-mail marketeers actief mee bezig zijn én jou graag bij willen helpen!

Één van de e-mail marketing platform die wij gebruiken bij APC is Mailchimp. APC beheert de planning, schrijft de content van de nieuwsbrieven én zorgt ervoor dat het er aantrekkelijk uitziet. Door met regelmaat nieuwsbrieven met relevante content te versturen zorgen wij ervoor dat je een positieve ervaring bij jouw prospects achter laat.

Next step: e-mailmarketingautomation met Spotler

Opvallen met de juiste strategie voor e-mail marketing

Voorafgaand aan jouw e-mail marketing campagne denken wij stap-voor-stap uit hoe we te werk gaan. Deze strategie is in drie stappen uit te leggen:

1 – Nieuwsbrieven uitdenken

In een brainstormsessie gaan wij samen met de klant om tafel waarbij we achterhalen wat de doelgroep van de organisatie wenst te zien in hun inbox. Dit kan zeer commerciële inhoud zijn, maar ook puur informatief. Na deze sessie gaat onze e-mail marketeer verder met het uitdenken en doet een goed voorstel.

2 – Personaliseren van de nieuwsbrieven met Mailchimp

Bij een ‘Go’ op het voorstel wordt de inhoud van de nieuwsbrieven gevuld en gepersonaliseerd aan de doelgroep. Vervolgens wordt elke vastgestelde periode een nieuwe nieuwsbrief opgesteld en voor het versturen teruggekoppeld aan de opdrachtgever.

3 – Rapporteren van de prestaties

Na het verzenden kan er veel relevante data uit het gedrag van de ontvangers worden gehaald. Deze data wordt gerapporteerd en getoond aan de opdrachtgever. Deze data wordt ook weer meegenomen bij het opstellen van de nieuwe nieuwsbrieven. Proactief en vernieuwend zijn kernwoorden wat wij erg belangrijk vinden.

Wil jij beginnen met e-mail marketing of juist jouw huidige strategie een boost geven? Neem dan gerust contact op met één van onze Online Performance Consultants.

Bel, mail, app of stuur een brief 😉

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC