Menu

Google Tag Manager Taggen maar!

Ken je dat? Wil je iets toevoegen of wijzigen aan je website, blijkt dat je een webbouwer nodig hebt. En hoewel wij zelf ook graag met externe webbouwers werken, is het niet altijd de snelste oplossing. Zeker niet wanneer je even een kleine wijziging wil maken of snel even iets wil testen. Hiervoor is Google Tag Manager in het leven geroepen. Met deze tool kan vrijwel iedereen wijzigingen aan hun website maken. Ook jij; met of zonder onze hulp.

Taggen maar!

Wil je op je website informatie verzamelen van je gebruikers? Bijvoorbeeld gedrag of de conversies? Voor dit soort doeleinden moet je vaak een stukje Javascript op je website plaatsen. Hiervoor moet je de HTML (broncode) van je website aanpassen. Met Google Tag Manager is dat niet meer nodig. Althans, dat hoeft nog maar één keer om Google Tag Manager te installeren. Vervolgens ben je nooit meer afhankelijk van webbouwers. Nou ja, nooit…

Je kunt nu in ieder geval een hoop zelf oppakken door het opstellen van tags. Denk aan het installeren van Google Analytics, Social Media Pixels, Call Tracking (met AdCalls) of vrijwel iedere andere online marketing tool die van HTML of Javascript gebruik maakt. 

Wij doen het tagwerk voor je

Met Google Tag Manager waant iedereen zich een webbouwer. Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hebben wij bij APC specialisten in dienst die regelmatig met Tag Manager werken. En dat doen ze ook graag voor jou. Zo ben je ervan verzekerd dat alle marketing tools voor de volle 100% worden benut. Doe ons een berichtje en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen. Kijken we direct ook even verder naar meer online marketing oplossingen. 

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC