Menu

Google Shopping Shoppen met APC

Overal op het web zijn dagelijks een grote hoeveelheid mensen aan het kopen of aan het oriënteren op een aankoop. En een groot deel van hen begint in Google. Natuurlijk weet Google hier goed op in te spelen met haar shopping platform: Google Shopping. Dit is onderdeel van zoekmachine adverteren (SEA). Bij APC weten we hier slim gebruik van te maken. Waar of wanneer mensen ook op zoek zijn naar iets nieuws, wij zorgen ervoor dat jouw producten direct zichtbaar zijn voor hen.

Start met Google Shopping

Als bedrijf kun je je producten aanbieden met Google Merchant Center. Met GMC kun je al je winkel- en productinformatie naar Google uploaden. Zo ben je direct aanwezig in het begin van de oriëntatiefase. Wanneer iemand begint te zoeken via Google, zien zij direct alle informatie over jouw winkels en producten. Daarbij kunnen zij ook direct en gemakkelijk producten en winkels met elkaar vergelijken. En wanneer iemand voor jouw bedrijf kiest, weten zij direct welk product zij willen kopen bij het bezoeken van je website.

In deze video maakt Google duidelijk hoe Google Shopping werkt.

Gratis adverteren ook mogelijk

Het is ook mogelijk om gratis productvermeldingen in Google Shopping te plaatsen. Hoewel deze gratis vermeldingen niet in de normale zoekresultaten komen te staan zoals betaalde productvermeldingen dat doen, staan ze wel gewoon vermeld op de Shopping pagina. Zo kan iedereen, ook kleinere bedrijven, hiervan profiteren.

Google Shopping als onderdeel van je e-commerce strategie

Google Shopping kan een belangrijk onderdeel zijn van je gehele e-commerce strategie. Om die e-commerce strategie zo goed mogelijk uit te rollen helpen we je ook graag met:

  • E-Commerce strategie formulering & business case
  • Digital Marketing voor E-Commerce, ROI gedreven
  • E-Commerce platform selectie en implementatie (project management en consultancy)
  • E-Commerce optimalisatie (omzetgroei door optimalisatie van bestaande platformen)
  • Interim E-Commerce management / project management
Implementatie van een succesvolle e-commerce strategie voor EcoBright

Shoppen met APC

Of je nu gratis of betaald gebruik wilt maken van Google Shopping, wij helpen je graag op weg. Wij hebben jarenlange ervaring met adverteren binnen Google. Die expertise zetten wij graag voor jouw bedrijf of organisatie in. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Doetinchem om samen de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC