Menu

Google Data Studio Visualiseer al je Data

Je hebt een bak aan data en mogelijkheden met Google Analytics, maar soms wil je gewoon direct een overzicht hebben van je belangrijkste gegevens. Of misschien weet je niet zo goed hoe je relevante data uit Analytics haalt en laat je dat liever aan anderen over (hint! ;-)). Dan biedt Google Data Studio de oplossing. Met Google Data Studio heb je al je belangrijke gegevens overzichtelijk op één plek verzameld. Hier zie je realtime hoe jouw website en doelen ervoor staan.

Google legt uit hoe Google Data Studio werkt

Je eigen Data Studio

Google Analytics is niet het enige dat je kunt koppelen aan Data Studio. Je kunt vrijwel iedere denkbare bron van gegevens koppelen aan Data Studio. Zo maak je een overzicht van al je belangrijke data, verzameld op één plek. Zodra je Google Data Studio opstart, kun je direct aan de slag met een template. Wat wil je nog meer? Je eigen huisstijl? De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de beschikbare templates kun je een geheel eigen dashboard opbouwen. Voeg een logo toe, een leuke achtergrond afbeelding, andere grafieken en diagram kleuren… Ga los! Het oog wil natuurlijk ook wat.

Gemakkelijk data delen

Het fijne aan Data Studio is dat je gemakkelijk (live) data kunt delen met anderen. Het enige wat je hoeft te doen, is een link doorsturen. Zo heeft iedereen altijd overzicht en inzicht. Liever niet je live data delen met anderen of ben je meer geïnteresseerd in een maandelijks rapport? Met Data Studio is het ook mogelijk om een PDF uitdraai te maken. Dit kan zelfs automatisch, waarbij je vooraf instelt naar wie de data wordt verzonden. Super efficiënt, toch?!

Ook al je data overzichtelijk op één plek?

Ook op zoek naar een mooie Data Studio voor jouw organisatie en/of website? Neem dan contact met ons op. Dat mag via onderstaand formulier, een belletje, een mail of kom gewoon gezellig langs op ons kantoor in Doetinchem. Bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. En zorgen wij ervoor dat je van al je gegevens op één plek kunt genieten. Wel zo fijn.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC