Menu

Google Ads APC: Google Premier Partner

Er zeker van zijn dat je gevonden wordt wanneer (potentiële) klanten op zoek zijn naar je bedrijf of product? Dan is Google Ads de oplossing. Met Google Ads betaal je alleen voor resultaat. En daar zijn we bij APC goed in: het behalen van resultaat. Met jarenlange expertise in Google Ads zorgen we ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt wanneer mensen op zoek zijn naar iets. Waar mensen ook naar op zoek zijn, velen starten bij Google. En daar wil je als bedrijf zijn, zeker wanneer je weet dat Google een marktaandeel van 95% binnen zoekmachineland heeft. 

Of iemand nu zoekt via de computer of via de mobiele telefoon, met Google Ads ben jij aanwezig waar en wanneer mensen op zoek zijn naar jouw product. Wij weten hoe waardevol een advertentie op het juiste moment kan zijn. Met onze jarenlange ervaring helpen we je dat juiste moment vast te stellen. Hiermee zorgen we voor meer websitebezoeken, meer omzet in je shop, meer telefoontjes en het stimuleren van winkelbezoeken. 

APC is officieel Google Premier Partner

Google Premier Partner logo

Omdat we al zo vaak raak hebben geschoten, zijn we Google Premier Partner. Het Google Premier Partnership biedt ons als bureau meerdere voordelen. Zo zitten we dicht bij het vuur en hebben we altijd de nieuwste functionaliteiten beschikbaar. En voor jou als klant geeft het een extra stukje zekerheid.

Meer klanten met Google Ads

Naast de eerder genoemde voordelen, zitten er nog een aantal pro’s aan adverteren via Google. Zo heb je met Google Ads uitgebreide en specifieke target mogelijkheden. Je bereikt alleen de personen die je écht wil bereiken. Daarnaast levert Google Ads direct resultaat op en heb je zelf controle over de kosten. Google Ads is daardoor geschikt voor vrijwel ieder advertentiebudget. Je hebt namelijk vrijheid over je eigen limiet, waardoor je nooit te veel uitgeeft. Advertenties onderbreken of aanpassen is tussentijds ook altijd mogelijk.

Heb je een webshop? Dan kun je ook direct met je producten adverteren door middel van Google Shopping. Google Shopping is toegankelijk voor kleine en grote webshops. En helemaal mooi meegenomen: je kunt er ook gratis adverteren.

Maximale inzet, maximaal resultaat

Wil je ook direct resultaat boeken met Google Ads? Wij zijn Google Premier Partner voor een reden. Met onze jarenlange ervaring weten wij Google Ads op de juiste manier voor jouw bedrijf in te zetten. Maximale inzet, maximaal resultaat. Overtuigd? Neem dan gerust contact met ons op. Vinden we leuk!

Neem contact op

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC