Menu

Feed Management Waarom moeilijk doen, als het automatisch kan

Wil je je producten op meer platformen kwijt dan alleen je eigen website? Dan is een Feed Management systeem de oplossing. Feed Management systemen maken het mogelijk om vanuit één tool al je producten via een data feed te plaatsen en beheren op meerdere platformen. Alles overzichtelijk op één plek dus.

Data Feed

Een datafeed is eigenlijk niets anders dan een bestand met daarin alle productinformatie. Een soort van productdatabase. Met behulp van Data Management kun je deze informatie verspreiden naar andere platformen, te denken aan Google Shopping en Marketplaces als Bol.com en Amazon. Het fijne aan een Data Management systeem is dat al je deze informatie, voor al die platformen, op één plek hebt. Daarnaast bieden Data Management systemen vaak ook extra tools aan, zoals automatisch adverteren.

APC x Channable x ViaBovag

Feed Management met Channable

Er zijn meerdere Feed Management systemen beschikbaar. Eén daarvan, die wij bij APC gebruiken, is Channable. Channable stelt ons in staat om al je producten te beheren via één platform. Gelukkig hoeven wij dit niet allemaal handmatig te doen. Door het aanmaken van regels wordt de productfeed automatisch bijgehouden. 

Naast het doorschieten van producten, maakt Channable ook online adverteren (SEA) mogelijk. Vanuit Channable kunnen wij, op basis van de datafeed, automatisch dynamische Ads advertenties laten draaien. Is een product niet meer op voorraad of daalt de beschikbaarheid onder een bepaalde hoeveelheid? Dan kan ervoor gekozen worden dat de advertenties automatisch stoppen. Dit bespaart een hoop tijd, en dus geld, wanneer jouw datafeed uit duizenden producten bestaat.

Maak slimmere Google campagnes met Channable

Adverteer ook snel en gemakkelijk op meerdere platformen

Is Feed Management en Channable geschikt voor jou? Weten wat de mogelijkheden zijn? Of ben je zelf al gestart, maar kom je niet verder? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben specialisten in dienst die je er alles over kunnen vertellen. En ze kunnen je ook heel goed het Feed Management werk uit handen nemen.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC