Menu

APC kiest voor Cherries on Top

Digital marketing Pepijn Online Marketeer Geplaatst op 7 december 2020 door Pepijn Hulshof

Elk jaar krijgen meer dan 110.000 mensen in Nederland een vorm van kanker. Een vreselijke ziekte die vaak niet te behandelen is. Onderzoek naar de genezing van kanker redt daarom levens. Nu, of in de toekomst.

Maar voor dat onderzoek is geld nodig. Veel geld. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit wordt opgehaald en op de juiste manier wordt besteed. APC zet zich daarom belangeloos in voor Cherries on Top.

Wat is Cherries on Top?

Cherries on Top is een stichting met een grote, internationale ambitie: kanker helpen genezen. De non-profit organisatie is opgericht door vijf vrienden, waarvan één de verschrikkelijke diagnose kreeg. Als vriendengroep hadden ze twee keuzes: erop vertrouwen dat anderen hun vriend gingen redden of er zelf er alles aan doen. Ze kozen voor de tweede optie. Zo zijn ze gestart met de inzameling van geld voor kankeronderzoek. Daaruit ontstond ook de missie van Cherries on Top: mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte stimuleren het gevecht aan te gaan. Motiveren om de angst en het verdriet weg te nemen. En te vervangen voor hoop en kracht. 

Wat doet Cherries on Top?

Cherries on Top heeft drie hoofdactiviteiten:

  • Geld inzamelen
    Om zoveel mogelijk donaties binnen te halen, die kunnen worden besteed aan onderzoek naar kanker.
  • Motiveren en inspireren
    Om zelf actie te ondernemen. En om te blijven hopen op een toekomst.
  • Een webshop
    Om stoere en uitdagende merchandising te (ver)kopen met een statement. Kracht. En voor het gevoel dat je niet alleen bent.

Waarom spreekt Cherries on Top ons aan?

De organisatie blinkt uit in de belangrijke missie die ze hebben. Direct en indirect heeft ook iedereen bij APC ermee te maken. En nog velen in ons netwerk. Net als Cherries on Top, willen ook wij een vuist maken. Vechten tegen deze rotziekte! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de handen ineen te slaan.

Wat hebben wij gedaan om Cherries on Top te helpen

APC hielp de stichting afgelopen maanden belangeloos om de online prestaties van website en shop te verbeteren. Het balletje hiervoor kwam aan het rollen door Google Ads Grants. Zij stellen regelmatig grote bedragen beschikbaar voor advertising rondom goede doelen. Ook Cherries on Top kreeg een mooi budget te besteden, maar wist zelf niet goed hoe ze dit op de juiste manier konden inzetten.

Gelukkig weten we bij APC meer dan genoeg over Google Ads 😉 Daarom hebben we ze geholpen met een uitgebreide aanpak en hebben we alle Google Ads campagnes slim ingericht. Zo zorgen de Ads (nu al) voor een hogere omzet in de webshop! Dat zijn pas echte ‘Cherries on Top’! Wil jij ook een bijdragen leveren aan dit goede doel? Je kan vandaag nog doneren of via de webshop een inspirerend kledingstuk kopen. Ga naar de website van Cherries on Top.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC