Menu

De SEA Check van APC Daag ons uit

Binnen één week antwoord op de vraag: haal ik wel maximaal resultaat uit mijn SEA campagnes (Google Ads, Shopping en Bing Ads)? En welke kansen laat ik liggen? Met de SEA Check geven onze SEA experts je daarop uitgebreid antwoord.

Waarom een Check?

De mogelijkheden om SEA campagnes slimmer en effectiever te maken zijn het laatste jaar geëxplodeerd. Denk aan realtime dynamische opgebouwde Ads dankzij tools als Channable of het geautomatiseerd op- en afbieden van CPC’s. Ook Google Shopping heeft niet stil gestaan en inmiddels is ook Bing al met een Shopping feed gestart. Ongetwijfeld kan jouw SEA campagne beter, laat dit checken door een expert met jarenlange ervaring van APC.

Hoe werkt het?

1️⃣ Je belt of mailt ons om de check direct aan te vragen
2️⃣ Intakegesprek via telefoon: hoe ziet je organisatie eruit en wat wil je bereiken met SEA?
3️⃣ Je geeft APC toegang tot de betreffende accounts
4️⃣ Binnen 1 week hebben we onze bevindingen op papier, we lichten deze face to face aan je toe

Wat levert de Check op?

Feilloos inzicht in hoe de prestaties van je SEA inzet verbeterd en uitgebreid kunnen worden, welke we face to face aan je uitleggen na de Check. Bekijk als voorbeeld eens onze succesvolle SEA case bij EcoBright.nl of hoe we met behulp van slimme tooling SEA campagnes veel effectiever maken.

We zijn erg happy over de samenwerking met APC. Ze zitten bovenop het resultaat dat we samen behalen en zetten ons op E-Commerce vlak ook continu op scherp. We hebben nog meer gave stappen in petto samen en daar kijken we naar uit!

Jorien Vriese Eigenaresse EcoBright.nl

Wil je weten wat andere opdrachtgevers over de samenwerking met APC zeggen? Lees dan eens onze Google reviews.

De APC SEA Check is gratis

De SEA Check van APC voeren wij gratis en vrijblijvend uit voor organisaties die 1) minimaal 250,- per maand besteden aan Google Ads (waardoor er voldoende relevante data aanwezig is voor analyse) en 2) gevestigd zijn in Gelderland (omdat APC zich focust op deze regio). Voor APC is de SEA Check de uitgesproken kans om je te laten zien wat wij waard zijn op SEA vlak. Daag ons daarom uit en neem voor een check contact met ons op via mail, telefoon of onderstaand formulier.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC