Menu

Datatrics Partner

Achterhoek Performance Center is sinds 2019 officieel Datatrics partner. Datatrics is een krachtige marketing automation tool, met personalisatie- en resultaat voorspellende mogelijkheden. Dit biedt ons als marketeers de mogelijkheid biedt om de juiste content, bij de juiste persoon, op het juiste moment te tonen. Het ultieme doel: omzet verhoging dankzij relevantere, deels geautomatiseerde online marketing.

De kracht van personalisatie

Als website wil je elke consument een speciale omgeving en behandeling bieden. Met Datatrics is het mogelijk om de content te tonen die daadwerkelijk en realtime relevant is voor de bezoeker. Met als gewenst resultaat een hoger conversieratio, meer omzet en meer engagement van de bezoekers tot gevolg. De resultaten spreken voor zich: lees de case over het Datatrics succes bij OutletDuiven.nl.

Onbegrensde mogelijkheden

Datatrics kan meer dan 120 (!) verschillende databronnen activeren en aansturen. Als je dat combineert met de juiste doelgroepen en de juiste content biedt dat een onbegrensd aantal mogelijkheden om de online marketing succesvoller te maken. Complete customer journeys en campagnes kunnen opgezet en gemodelleerd worden, om zo per consument een 360 graden klantervaring te creëren. Niet alleen op de website, maar op alle online (advertising) kanalen, die samen verbonden zijn in één marketing strategie.

Ontdek de kracht van Datatrics

Dankzij de toegankelijkheid en dankzij de lage instapdrempel is Datatrics voor veel websites snel eenvoudig in gebruik te nemen. Benieuwd of dit systeem een oplossing kan bieden aan jouw problemen, of zoek je een structurele boost voor je online omzet? Neem dan contact op en we geven je graag een demo op locatie.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC