Menu

Content Marketing Doelgerichte content om je merk te versterken

Daar heb je ‘m, het bulkbegrip en één van de meest gehypte termen van afgelopen jaren: Content Marketing. Vaak vinden we het maar moeilijk om de vinger te leggen op wat het precies inhoudt. Voor de een is content puur tekst, voor de ander is het een totaalplaatje van alle uitingen van een organisatie. Bij APC is Content Marketing een combinatie van copy, visuals, video’s en een overkoepelende strategie.

Lees in dit blog hoe je gemakkelijk video's kunt maken!

Wat is Content Marketing?

Zowel in betaalde als onbetaalde berichten ben je continu bezig met het bouwen aan een merk, je organisatie laten zien aan je doelgroep en hen oproepen tot een actie. Het is de manier om uit te dragen waar je voor staat. Om je doelgroep een gevoel te laten krijgen bij jouw bedrijf. En om ze klant te laten worden. Het spreekt voor zich dat je daarom nog zulke goede ideeën kunt hebben, maar dat het pas echt tot leven komt met behulp van copy, visuals en video’s.

Met goede uitingen zorg je voor;

  • Eenduidige positionering van je merk;
  • Hogere CTR (click through ratio);
  • Meer interactie!

Content Marketing strategie

Om ervoor te zorgen dat al jouw uitingen elkaar versterken en je op alle kanalen uit je online marketingmix kunt scoren, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over een overkoepelende Content Marketing strategie. In deze strategie leg je de fundering voor jouw visitekaartje naar buiten. Welke content ga je verspreiden? Doe je dat organisch of betaald? Aan welke waarden moet dit altijd voldoen? Welke tone of voice gebruik je? Hoe zet je jouw huisstijl(dragers) in? Welke hashtags moet je gebruiken? APC helpt je graag bij het vinden van de antwoorden op al deze vragen.

Content creatie

Wanneer we samen een strategie hebben bepaald, gaan we over tot de uitvoering. Deze uitvoering kun je volledig of deels uitbesteden aan onze content specialisten. Zij maken copy, visuals en video’s waarmee je jouw doelgroep écht aanzet tot actie!

Meer over content creatie

Gerelateerde specialismen

Is jouw definitie van Content Marketing wellicht net anders dan die van APC? Dat kan! Kijk in dat geval eens bij onze andere specialismen. Wellicht kunnen we je dan alsnog verder helpen.

Content Marketing uitbesteden

Wil jij jouw content naar een hoger level tillen? En dat deels of volledig uitbesteden? Wij helpen je graag! Onze contentspecialisten werken op ons eigen kantoor in Doetinchem of komen bij jouw bedrijf op locatie. Zo kunnen we snel schakelen, zorgen voor draagvlak binnen de organisatie en samen hele mooie dingen doen! Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC