Menu

Cases Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan online prestaties waar we trots op zijn!

E-commerce 8 min

Diepgaande klantsegmentatie en personalisatie door middel van Datatrics

De huidige technologieën en opties tot dataverzameling geven marketeers de mogelijkheden om steeds gerichter het product bij de consument af te stemmen. Uit onderzoek blijkt dat 91 procent van de consumenten liever bij een merk koopt dat hun voorkeuren begrijpt dan bij andere merken. Maar hoe pas je dit toe? Aan de hand van onze case over onze opdrachtgever Discus, tijdens een Datatrics webinar, leggen wij dit graag uit.

Lees verder
E-commerce Stijn 4 min

CRO: 120% omzetstijging door A/B test voor EXIT Toys

Al jaren werken we met plezier voor onze opdrachtgever EXIT Toys. Een sterk merk, mooi bedrijf en ambitieus team. In onze maandelijkse uren hebben we tijd vrijgemaakt voor toepassing van CRO (conversieratio optimalisatie). Er is een A/B test uitgevoerd met de “add to cart” button, waardoor een omzetstijging van liefst 120% werd gerealiseerd. Hoe? Je leest het in deze case.

Lees verder
E-commerce 3 min

E-Commerce kennis van grote e-commerce speler verhoogd door inzet van workshops

Het kennisniveau van online en e-commerce marketing in een aantal weken naar een hoger niveau tillen? Dat kan! Zo deden we dat recent ook bij 1 van de grootste webshops op het gebied van (elektrisch) gereedschap. Het nieuwe management van deze webshop heeft APC gevraagd op maat gemaakte workshops te verzorgen. De workshops moesten daarbij iedereen, ongeacht het kennisniveau, aanspreken. Een mooie uitdaging!

Lees verder
Social advertising 4 min

Concrete B2B leads voor Vario Fields dankzij LinkedIn Advertising funnel

Vario Fields verkoopt sport- en speelvelden van kunstgras, EPDM en kurk. Gezien we die als particulieren (vaak) niet in de tuin hebben liggen, is het niet gek dat hun core business afkomstig is uit de zakelijke markt. En hoe kun je die B2B markt beter bereiken dan op ‘s werelds grootste zakelijke platform: LinkedIn!

Lees verder
Digital marketing Stijn 5 min

Online marketing campagne voor Discus folder

Een folder behoort tot een van de meest traditionele marketingvormen. Bij APC zijn we overtuigd van de kracht van online en zijn we altijd op zoek naar slimme manieren om offline marketing door te trekken naar online kanalen. Voor Discus betekent dit dat we de offline folder inmiddels volledig hebben doorvertaald naar een effectieve, online marketing campagne. Die campagne bestond uit twee kanalen: Facebook en Google.

Lees verder
Digital marketing 6 min

Hogere conversie voor EXIT Toys door inzet van Datatrics

Marketing automation klinkt vaak ingewikkeld. Maar wanneer we spreken over hogere conversie, meer binding met je klant en overzichtelijke structurering van data, klinkt dat als muziek in de oren. Over alle mogelijkheden vertelde ik je al eerder in mijn blog. In deze case laten we je zien hoe een Datatrics traject bij APC eruit ziet en hoe dit voor EXIT Toys leidde tot een hoger conversiepercentage op de website en meer nieuwsbrief inschrijvingen.

Lees verder
Social advertising Stijn 3 min

Een 9,3 voor in-house Facebook Advertising webinars

In tien Facebook webinars hielpen we het Social Advertising niveau van Kramp naar een hoger level. We organiseerden online trainingen voor 13 deelnemers afkomstig uit de hele wereld. Alle deelnemers verbeterden in een paar weken tijd hun Facebook Advertising skills en beoordeelden onze cursus met een 9,3!

Lees verder
Social advertising 5 min

25% meer volgers door Social Advertising

Wil je alles weten over een snelle, doeltreffende manier om je bereik te vergroten? Jouw volgers pijlsnel laten oplopen? Ben je nieuwsgierig naar de effecten van social advertising? Wij vertellen hoe een Facebook en Instagram campagne voor LKKR Doetinchem zorgde voor mooie successen.

Lees verder
Digital marketing 8 min

30% stijging in conversie door inzet marketing automation

Als beginnende webshop is je eerste prio het genereren van zoveel mogelijk relevant bezoek. De volgende prio is het beter laten converteren van dat bezoek, ofwel je omzet vergroten. Dankzij het succesvol inzetten van marketing automation tool Datatrics heeft APC voor OutletDuiven.nl indrukwekkende resultaten geboekt: het conversieratio kreeg een boost van ruim 30%, evenals de omzet en orderwaarde in de shop.

Lees verder
Digital marketing 6 min

De zoekmachines domineren met je webshop (SEO)

Stel, je hebt een goed lopende webshop met honderden producten. Maar de hevige online concurrentie drijft je klikkosten (CPC’s) in Google Ads op, wat er weer voor zorgt dat de concurrentie op zoek gaat naar andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld naar betere SEO prestaties, om niet volledig afhankelijk te zijn van Google Ads.

Lees verder
E-commerce René du Plessis 8 min

EcoBright.nl – E-Commerce Marketing

EcoBright.nl is dé online webshop voor LED-verlichting, gericht op de Nederlandse markt. De site www.ecobright.nl groeit al jaren stabiel, maar begin 2018 kwamen APC en EcoBright.nl in gesprek om te kijken hoe Online Advertising de groei kon helpen versnellen.

Lees verder
Digital marketing Stijn 9 min

Facebook bereik Morocco Desert Challenge

Sinds 2 edities sponsort Rymax Lubricants uit Zevenaar de op 1 na grootste rally enduro ter wereld. Maar het online bereik van deze sponsoring leek in de 1e editie tegen te vallen. Aan APC de opdracht de rally in 2019 via Facebook beter onder de aandacht te brengen. Wij stelden ons als doel om in 2019 via Facebook liefst 7 keer zoveel bereik te creëren, met slechts een verdubbeling van het budget uit voorgaande editie. Zeer ambitieus!

Lees verder

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC