Menu

Cases Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan online prestaties waar we trots op zijn!

Digital marketing 8 min

30% stijging in conversie door inzet marketing automation

Als beginnende webshop is je eerste prio het genereren van zoveel mogelijk relevant bezoek. De volgende prio is het beter laten converteren van dat bezoek, ofwel je omzet vergroten. Dankzij het succesvol inzetten van marketing automation tool Datatrics heeft APC voor OutletDuiven.nl indrukwekkende resultaten geboekt: het conversieratio kreeg een boost van ruim 30%, evenals de omzet en orderwaarde in de shop.

Lees verder
Digital marketing 6 min

De zoekmachines domineren met je webshop (SEO)

Stel, je hebt een goed lopende webshop met honderden producten. Maar de hevige online concurrentie drijft je klikkosten (CPC’s) in Google Ads op, wat er weer voor zorgt dat de concurrentie op zoek gaat naar andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld naar betere SEO prestaties, om niet volledig afhankelijk te zijn van Google Ads.

Lees verder
E-commerce René du Plessis 8 min

EcoBright.nl – E-Commerce Marketing

EcoBright.nl is dé online webshop voor LED-verlichting, gericht op de Nederlandse markt. De site www.ecobright.nl groeit al jaren stabiel, maar begin 2018 kwamen APC en EcoBright.nl in gesprek om te kijken hoe Online Advertising de groei kon helpen versnellen.

Lees verder
Digital marketing 9 min

Facebook bereik Morocco Desert Challenge

Sinds 2 edities sponsort Rymax Lubricants uit Zevenaar de op 1 na grootste rally enduro ter wereld. Maar het online bereik van deze sponsoring leek in de 1e editie tegen te vallen. Aan APC de opdracht de rally in 2019 via Facebook beter onder de aandacht te brengen. Wij stelden ons als doel om in 2019 via Facebook liefst 7 keer zoveel bereik te creëren, met slechts een verdubbeling van het budget uit voorgaande editie. Zeer ambitieus!

Lees verder

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC