Menu

Call Tracking Inzicht in telefonische conversie

Een steeds belangrijker wordend onderdeel van lead generatie is call tracking. Hiermee kun je de resultaten van je online marketing om leads te genereren, doormeten tot aan het telefoontje van een (potentiële) klant. Zo behoud je inzicht in het lead generatie proces en gaat nooit meer waardevolle data verloren.

Wat is call tracking?

Call tracking helpt bij het meetbaar maken van telefonische conversie. Je ontdekt op die manier welke zoekwoorden binnen je (Google Ads) campagnes zorgen voor oproepen. Wist je namelijk dat 70% van alle B2B leads telefonisch converteert?! Het is daardoor lang niet altijd mogelijk om concrete successen af te leiden uit slechts je Google Analytics data. Een campagne kan daar mogelijk voor 0 resultaat lijken te zorgen, terwijl er wekelijks 5 keer daarover wordt gebeld!

Ook wordt het mogelijk gemaakt om waarde toe te kennen aan een inkomende oproep. In het standaard beoordelingsformulier na beëindiging van een gesprek kun je het gesprek beoordelen als lead, conversie of ‘overig’. Je krijgt zo inzicht in het succes van je campagnes en in de verhouding tussen online conversie en telefonische conversie.

Lees hier hoe call tracking werkt

Voordelen call tracking

AdCalls legt uit wat de voordelen zijn.

AdCalls Gold Partner

Bij APC zijn we AdCalls Gold Partner. AdCalls levert de software waarmee wij jouw call tracking implementeren. Ze zijn hierin zelfs de grootste partij in Nederland! Door ons goldpartnership hebben we diverse voordelen. Ook voor jou:

  • Voordelige prijzen (al vanaf €50,- per maand);
  • Flexibele maatwerkoplossingen;
  • Implementatie binnen één dag.
APC AdCalls call tracking Gold Partner Badge

Leadgeneratie uitbesteden?

Wil jij jouw leadgeneratie naar een hoger niveau brengen? Call tracking implementeren? Kijken wat er nog meer gedaan kan worden om meer leads te laten converteren? Neem dan gerust contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Doetinchem. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC