Menu

APC Blog De laatste tips, tricks & trends over digital!

E-commerce 8 min

Marketing Automation – Alleen mogelijk voor de Coolblue’s en Booking’s van deze wereld?

Je kan er niet omheen in het huidige digital marketing landschap: marketing automation. De buzz omtrent het begrip is groot en 60% van de digital marketeers, die nog niet met marketing automation werken, geeft aan het in 2019 het op te gaan pakken. Is deze buzz terecht en moet elke webshop het als de wiedeweerga implementeren, of kan niet opgebokst worden tegen de kosten en de complexiteit van het inregelen?

Lees verder
E-commerce Bas Hulst 3 min

APC implementatie partner Datatrics voor Marketing Automation

Sinds kort is APC officieel implementatie partner van Datatrics, een marketing automation platform dat webshops en websites in staat stelt om de online omzet en klantloyaliteit te verhogen. Hiermee verstevigt APC haar reputatie als gespecialiseerd bureau voor e-commerce en leadgeneratie marketing.

Lees verder
Digital marketing 7 min

Kennissessie YouTube Adverteren – Do’s and Don’ts.

82% van al het internetverkeer is anno 2021 “video”. Video is simpelweg niet meer weg te denken. De laatste tijd zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest binnen videokanaal Youtube. Wouter en ikzelf gingen naar Google voor een interessante sessie over alle nieuwe features rondom Youtube for Action.

Lees verder
Digital marketing René du Plessis 7 min

Slimmere Google campagnes met minder werk, dankzij Channable

Sinds 2018 is APC officieel partner van Channable. Channable is een product feed management tool. Deze tool stelt APC in staat om met aanzienlijk minder werk toch (veel) grotere en relevantere online advertising campagnes in te richten, deels geautomatiseerd. Denk hierbij aan campagnes voor Google Ads of Facebook Ads. Met onderaan de streep een betere ROI op de marketing budgetten.

Lees verder
Techniek 12 min

11 tips voor betere technische SEO

Zes februari vond Friends of Search plaats in de Kromhouthallen in Amsterdam. Samen met ruim zeshonderd andere search specialisten en diverse internationale sprekers doken we onder andere in de wereld van technische SEO. In dit blog elf concrete tips voor betere technische SEO om hoger in Google te kunnen komen.

Lees verder
Digital marketing 7 min

B2B leads genereren via LinkedIn adverteren

Op zoek naar meer B2B leads? LinkedIn’s “gepromote” berichten bieden oneindige B2B targeting opties! Dit kan ook voor jouw organisatie super relevant zijn, mits je met het juiste doel en de juiste targeting aan de slag gaat. Malou geeft een kijkje in onze keuken.

Lees verder
E-commerce René du Plessis 7 min

ROAS. De perfecte KPI voor de effectiviteit van je marketing euro’s

Grote kans dat jij als marketeer of ondernemer online advertising inzet voor een webshop of voor leadgeneratie. Zoja, dan is het cruciaal om te werken met concrete doelstellingen, om het effect van je advertising euro’s te bepalen. De ROAS gaat je hier enorm bij helpen! Wat is de ROAS en hoe helpt hij jou om jouw advertising scherper in te richten?

Lees verder

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC