Menu

Bing Ads Die ene zoekmachine...

Google is niet de enige zoekmachine. Hoewel Google verreweg de grootste is, zijn er nog veel meer zoekmachines. Eén daarvan is de zoekmachine Bing. Deze zoekmachine is in beheer van Microsoft. Je weet wel, dat ene bedrijfje dat ook iets met computers doet… Afijn. Indien jij ook Bing gebruikers wil bereiken met advertenties, dan is Bing Ads de oplossing!

Iedere maand worden er 1,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd via Bing. Niet zo gek dat je daar (ook) aanwezig wil zijn met je product of dienst. Adverteren via Bing Ads is eigenlijk niet zo heel anders dan op andere platformen. Bing Ads biedt genoeg mogelijkheden om je campagnes te beheren en je advertentiedoelen te behalen. 

Geen minimumbedrag
Maak gratis een account aan en je kunt direct adverteren met ieder budget. Er zijn geen minimale dagbudgetten zoals je kent van Google Ads. Adverteren via Bing heeft dus een super lage drempel en is voor iedereen toegankelijk!

Je betaalt alleen voor klikken.
Een afrekenmodel op basis van CPC heeft een enorm voordeel: klikken ze niet? Dan betaal je niet. Zo simpel is het. Dat zorgt ervoor dat jij je marketingbudget efficiënt én effectief kunt inzetten.

Prestaties meten
Het is natuurlijk ook mogelijk om je prestaties te meten. Denk aan het testen van zoekwoorden, biedingen en de timing van je advertenties. Zo haal jij het meeste uit je return-on-investment (ROI). En dat is wel zo belangrijk.

Dagbudget
Gelijk al je geld er doorheen knallen is niet nodig met een dagelijks budget. Zo stel je een limiet vast, waardoor je kosten dagelijks nooit hoger uitvallen dan je vooraf hebt gepland.

Starten met Bing Ads?

Is Bing (Ads) onbekend terrein voor je? Geen idee of het de juiste optie is voor je bedrijf? Adverteren zit ons in het bloed, of dat nu via Google of Bing gaat. Zolang het online is, helpen we jouw bedrijf groeien. Dus neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC