Menu

Active Campaign Stimuleer jouw verkoop met marketing automation

Personaliseer en automatiseer alle benodigde tools voor jouw webshop én stimuleer de verkoop! Dit alles met één softwareplatform: Active Campaign! Denk aan een geautomatiseerd CRM, gepersonaliseerde mailcampagnes en marketing automatisering op jouw webshop. Zo blijft er meer tijd over voor het daadwerkelijk verkopen van jouw product!

Wil jij graag…

  • Contacten en verkopen beheren in een geautomatiseerd CRM;
  • Doelgerichte mailings versturen;
  • Meer klanten converteren;
  • En e-mail automatiseren?

Dan is Active Campaign het juiste software platform voor marketing automation wat het beste bij jouw wensen past. Lees hieronder wat Active Campaign precies inhoudt én hoe APC jou hierbij kan helpen.

Een slim CRM met Active Campaign

Een goed georganiseerd CRM zorgt voor een versoepeld verkoopproces. Hierbij maakt een onoverzichtelijke en chaotische CRM plaats maakt voor een gestructureerd overzicht. Je beheert al jouw contacten op een centraal platform. Hierop worden automatisch de contactgegevens bijgewerkt, blijft de geschiedenis altijd zichtbaar en heb jij altijd inzicht in een duidelijke verkooprapportage. APC kan voor jou dit CRM opbouwen, aanpassen en vullen. Daardoor werken wij mee aan het automatiseren van jouw organisatie.

Bekijk hier met welke marketing automation (tooling) wij nog meer werken

Meer klanten converteren

Wij ontwikkelen gepersonaliseerde mails op basis van contactgegevens die in het CRM zijn opgenomen. Door middel van het rapporteren van alle data van uw mailcampagnes komen wij erachter wat wél en niet werkt. Ook kunnen wij AB-testen met de nieuwsbrieven, zo kunnen we achterhalen welke e-mails meer openingen, klikken en aankopen krijgen. Zo leren wij uw doelgroep elke keer weer beter kennen én kunnen we de content van de nieuwsbrieven hierop gaan sturen.

Doelgerichte mailings versturen

Door de klantenservice tools die Active Campaign beheert kan APC de online klantenservice van jouw organisatie verhogen. Email reclame, sms-marketing, Facebook aangepaste doelgroepen en site berichten. Door middel van deze tools bereik je mensen op het moment dat ze het meest geïnteresseerd zijn in jouw product.

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Met slimme e-mailmarketing kun je kijken naar de interesses en het gedrag van de personen op je mailinglijst. Hierdoor wordt jouw e-mailmarketing een stuk effectiever. Ook kunnen wij gepersonaliseerde nieuwsbrieven verzenden wat weer een positieve invloed heeft op het engagement.

Is Active Campaign wat voor mijn organisatie?

Active Campaign richt zich met name op de commerciële MKB’ers. Waarbij de hoofddienst het automatiseren van e-mailmarketing is. Daarnaast beschikken ze ook over een CRM-systeem ingericht voor de kleinere bedrijven. Er blijft meer tijd over voor het daadwerkelijk verkopen van jouw producten door geautomatiseerd leadprioritering en contactbeheer met het CRM.

Ben jij een MKB’er die graag mee wil met de huidige marketing ontwikkelingen? Zoals gepersonaliseerde e-mailmarketing, een krachtige marketing automatisering en een slim CRM? Dan is Active Campaign het softwareplatform wat bij jou past! Wil je meer informatie over Active Campaign of marketing automation in het algemeen? Neem dan gerust contact op met één van onze Online Performance Consultants.

Neem contact met ons op

Benieuwd? Mail je vraag en we nemen snel contact op!

Vestiging APC